• milon-dichtbij

Weten of Lifestyle Center Laarbeek dé sportschool voor je is?

Ben je op zoek naar een sportschool in omgeving Beek en Donk? En ben je op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training in een prachtige ambiance? Dan is Lifestyle Center Laarbeek dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, groepslessen en Fit in slechts 30 minuten met de Milon Cirkel.

Lidmaatschap op maat: 6 korte vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of je je wel op je plek voelt bij Lifestyle Center Laarbeek. Daarom is er voor jouw de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we je precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij je past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit je nergens aan vast, maar krijgt je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje. Beantwoord de 5 vragen en je wordt morgen al teruggebeld voor een persoonlijk advies.

 

 

 

Sportschool Lifestyle Center Laarbeek is dé plek voor individueel fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Center Laarbeek ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met sporten bij Lifestyle Center Laarbeek!

Nieuws

 • Start je zondag in balans!

  Lees meer
 • Aangepaste openingstijden

  Vrijdag 17-2 open tot 20:30 uur Zaterdag 18-2 open van 8:00 tot 12:30 ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afvallen

  Fit & Slank in 35 minuten

  Word Fit & Slank met het effectieve MILON concept en Smart Fitness/Egym

  Lees meer
 • Groepslessen & Stages Cycling

  Groepslessen & Stages cycling

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 75 groepslessen per week, incl. begeleiding!

  Lees meer
 • Pilates en Yoga

  Body&Mind

  Fysiek maar ook mentaal krachtig

  Lees meer