• ellen-en-jolijn

Ons verhaal

Lifestyle center Laarbeek heeft 1 maart 2020 haar 25 jarig jubileum gevierd. Wat begon in 1995, in een ruimte onderin zwembad de Koppelen, aan de parklaan 4 in Beek en Donk is met een tussenstap aan de Otterweg, inmiddels uitgegroeid tot de multifunctionele club die er nu staat. Weer aan de Parklaan, maar nu op nummer 6!

We staan bekend in de regio als een premium club, waar je ondanks de vele bezoekers toch als persoon gekend wordt. Onze missie is dat we de komende jaren nóg verder uitgroeien tot een club met een high level aan service en gastgerichtheid.Onze kernwaarden Zorgzaamheid - Kwaliteit - Vertrouwen - Professionaliteit staan centraal en kun je hopelijk als een rode draad beleven, voelen, ervaren wanneer je bij onze club bent.

Multifunctionaliteit is een belangrijk ingrediënt bij Lifestyle center Laarbeek. Op het gebied van sport- en gezondheid proberen we onze gasten te helpen daar waar de behoefte, de doelen maar ook de noodzaak ligt. Fysiotherapie Laarbeek en Voeding en Dietetiek Laarbeek spelen daar een belangrijke rol bij, naast ons Lifestyle center Laarbeek team wat goed geschoold en professioneel voor je klaar staat!

We hebben tevens een vestiging in Aarle-Rixtel. Als member van de premium club mag je ook gebruik maken van de faciliteiten aan de Helmondseweg 7a te Aarle-Rixtel. 

Binnen onze multifunctionele club bieden we ook dagbesteding aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Dagbesteding Buitengewoon Smakelijk, de naam zegt het al verzorgt lunches en cateringen voor sporters, maar ook voor gasten en bedrijven van buitenaf. We zijn er ontzettend trots op dat we deze bijzondere lunchroom binnen onze 4 muren mogen ontvangen, want zij passen als geen ander binnen de kernwaarden van ons bedrijf.

Als het aan ons ligt gaan we de komende 25 jaar door! Ons hart ligt bij de club en binnen de familie staat ook de volgende generatie klaar om vanuit dezelfde passie - kernwaarden en betrokkenheid Lifestyle center Laarbeek voort te zetten.

Daar ben ik trots op!

Ellen Tappel

  

 

 

 

Sportschool Lifestyle Center Laarbeek is dé plek voor individueel fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Center Laarbeek ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met sporten bij Lifestyle Center Laarbeek!

Nieuws

 • Start 12 juni voor de 10 daagse Sportvastenkuur

  Wil jij ook een goede reset om naar een goede vetverbranding te switchen?...

  Lees meer
 • Zwangerschapspilates - start rond de 20e week van je zwangerschap!

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afvallen

  Fit & Slank in 35 minuten

  Word Fit & Slank met het effectieve MILON concept en Smart Fitness/Egym

  Lees meer
 • Groepslessen & Stages Cycling

  Groepslessen & Stages cycling

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 75 groepslessen per week, incl. begeleiding!

  Lees meer
 • Pilates en Yoga

  Body&Mind

  Fysiek maar ook mentaal krachtig

  Lees meer