• Standaard

Lifestyle center Laarbeek is officieel een InBody Meet Locatie.

Wil je exact weten hoe je lichaamssamenstelling is, dan bieden we je vanaf in onze Smart Fitness area het neusje van de zalm onder de impedantie meters.

De InBody 770 is ontwikkeld voor de medische sector en staat momenteel alleen nog maar bij de academische ziekenhuizen en een enkel gespecialiseerd beweegcentrum. Lifestyle center Laarbeek is één van de eerste preventie centra die dit model heeft staan. Zeker de combinatie met de bloeddrukmeter geeft een goed beeld van je huidige vitaliteit en gezondheid.

Met de Inbody 770 kunnen wij aan de hand van de uitslag van de scan (van je lichaamssamenstelling) een uiterst nauwkeurig voedings- en trainingsadvies neerleggen. Verder helpt het onder andere bij het vaststellen van blessures en/of ontstekingen (oedeem).

 

Inbody 770

De Inbody 770 is een weegschaal die een volledige lichaamsanalyse maakt. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk resultatenblad. Ten opzichte van de tanita weegschaal (die we voorheen hadden) meet de inbody afzonderlijk 5 segmenten van je lichaam. Je rechterarm, je linkerarm, je romp, je rechterbeen en je linkerbeen. Zo krijgen we een heel gedetailleerd beeld van je lichaamssamenstelling en kunnen we je heel gericht beweeg-, voedings- en leefstijladvies geven.

​De INBODY meet jouw:

 • Lichaamssamenstelling
 • Lichaamsvocht (Intracellulair en Extracellulair) totaal en per segment
 • Spiermassa (Kg en percentage) totaal en per segment
 • Vet Massa (Kg en percentage) totaal en per segment
 • Visceraal vet
 • Lichaamsbalans evaluatie
 • Gewicht
 • Bloeddruk

 

Ben je ook benieuwd naar jouw lichaamssamenstelling? Maak dan snel een afspraak bij de receptie van de club.

 

Let op: Om een goede meting te kunnen verrichten is het van belang dat je altijd op eenzelfde moment, eenzelfde dag en met dezelfde (sportkleding) meet. 

Ben je zwanger of heb je een pacemaker? Dan is gebruik van de INBODY niet toegestaan. Tevens wordt het afgeraden om te meten waneer je je menstuatie hebt.

Metingen vinden plaats 1x per 6 weken.

 

Afhankelijk van je aanvullende verzekering kunnen de metingen vanuit onze paramedische praktijken bij je zorgverzekering worden ingediend.

Een lichaamsanalyse wordt bij een bezoek aan onze praktijk diëtetiek & voeding altijd gedaan (1x per 6 weken). Ook de fysiotherapie maakt, indien het noodzakelijk is voor het behandelplan, gebruik van de lichaamsanalyse. 
Je kunt ook een losse lichaamsanalyse inplannen bij een van onze beweegcoaches. Informeer naar de kosten.

 

 

 

 

Sportschool Lifestyle Center Laarbeek is dé plek voor individueel fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Center Laarbeek ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met sporten bij Lifestyle Center Laarbeek!

Nieuws

 • Body & Mind

  In deze tijden waarin we veel horen hoe druk we het hebben is het heel zinvol...

  Lees meer
 • Smart Fitness en EGym+

  Tijdens de lockdown hebben onze instructeurs een bijs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afvallen

  Fit & Slank in 35 minuten

  Word Fit & Slank met het effectieve MILON concept en Smart Fitness/Egym

  Lees meer
 • Groepslessen & Stages Cycling

  Groepslessen & Stages cycling

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 75 groepslessen per week, incl. begeleiding!

  Lees meer
 • Pilates en Yoga

  Body&Mind

  Fysiek maar ook mentaal krachtig

  Lees meer