• Standaard

Personal Training

Personal training, een investering in jezelf!

Een gezond leven en een gezond lijf kosten tijd. Hoe ga je efficiënt om met je kostbare vrije uren, zónder in te hoeven leveren op je sociale leven? Bij Lifestyle center Laarbeek Personal training werken we met een team van professionele personal trainers (NASM personal trainers, fysiotherapeuten, leefstijlcoaches en preventiebeweegcoaches) en helpen we je zo efficiënt en effectief mogelijk naar je doel. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers, daarom passen wij onze agenda altijd aan aan die van jou en ontvang jij personal training waar en wanneer je wilt. Maar ook als je specifieke doelen hebt zoals het voorbereiden op je bruiloft, het trainen voor een marathon, het in shape komen na een bevalling, het revalideren na een blessure staan we voor je klaar om je te helpen naar jouw resultaat!

PLEZIER:   Plezier staat bij ons hoog in het vaandel, zowel tijdens de training, als er buiten. Wij zijn ervan overtuigd dat als je plezier hebt in wat je doet je makkelijker en betere resultaten behaalt.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING: Bewegen helpt bij vooruitgang, op meerdere vlakken. Wie sport wordt niet alleen fysiek sterker, maar zet ook mentale stappen. Je staat krachtiger in je schoenen en dat werkt door in je hele leven.

BETROKKEN: Betrokkenheid is voor ons vanzelfsprekend. Onze coaching stopt niet na een training. Ons team staat voor je klaar.

OPEN EN EERLIJK: Transparantie staat centraal. Wanneer we duidelijk tegen elkaar zijn en zeggen wat er speelt kunnen we ons volledig richten op het behalen van jouw doel

RESULTAAT:  Jouw resultaat is ons resultaat. Wij hebben jaren ervaring in het behalen van mooie resultaten en als we ergens voor gaan laten we niet los.

METEN = WETEN: Je start je personal trainingen altijd met een fittest en een uitgebreide lichaamsanalyse op de InBody 770. Zo kunnen we daadwerkelijk je progressie aantonen! 

 

Wil jij investeren in  JEZELF?

Neem vandaag contact op met ledenzaken@lifestylecenterlaarbeek.nl of vul onderstaand formulier in voor een gratis Personal Training Intake en wij gaan je helpen!

 

 

 

Sportschool Lifestyle Center Laarbeek is dé plek voor individueel fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Center Laarbeek ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met sporten bij Lifestyle Center Laarbeek!

Nieuws

 • Start je zondag in balans!

  Lees meer
 • Aangepaste openingstijden

  Vrijdag 17-2 open tot 20:30 uur Zaterdag 18-2 open van 8:00 tot 12:30 ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afvallen

  Fit & Slank in 35 minuten

  Word Fit & Slank met het effectieve MILON concept en Smart Fitness/Egym

  Lees meer
 • Groepslessen & Stages Cycling

  Groepslessen & Stages cycling

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 75 groepslessen per week, incl. begeleiding!

  Lees meer
 • Pilates en Yoga

  Body&Mind

  Fysiek maar ook mentaal krachtig

  Lees meer