• Standaard

SMART FITNESS

Een uniek concept in de regio!

Wat is Smart fitness precies?

 • Effectief en resultaatgericht trainen op spierkracht - vitaliteit en mobiliteit. Zie het als een moderne uitbreiding op de Milontrainingen die erg populair zijn bij onze club;
 • Milon, Egym, Smart Flex, Inbody en Smart Cardio worden daarbij afwisselend ingezet;
 • Het kost je slechts 2x per week 37 tot 42 minuten trainen;
 • Alles is volledig geautomatiseerd en je prestaties, maar ook je persoonlijke instellingen worden opgeslagen op je eigen account. Je ontvangt daarvoor een trainingsbandje;
 • Ook de nieuwste Cardio is gekoppeld aan Smart Fitness.

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze moderne fitnessaciliteiten

Iedereen heeft eigen fitness doelstellingen en voorkeuren van trainen. Om die reden biedt Lifestyle Center Laarbeek verschillende fitness mogelijkheden. Een ruime keuze van de modernste kracht- en cardiofitness apparatuur. Alle lifestyle center Laarbeek  trainers maken een aanpak op maat voor jou. Altijd staat het bereiken van je persoonlijke doelen centraal.

Mogelijkheden binnen onze Fitnessruimten

Smart Fitness; Na personal training staat trainen in de Smart Fitneaa area bovenaan op het gebied van resultaatgericht trainen. Snel, effectief en vooral veilig.

Individuele fitness: Behaal je doelen samen met de Lifestyle center Laarbeek trainers. Aan de hand van een persoonlijk GymVip trainingsschema gaat je dat zeker lukken!

Personal-training: Verzekerd zijn van trainingsresultaat? Ga dan 1 op 1 trainen in de PT studio van Lifestyle center Laarbeek onder leiding van deskundige personal trainers die het beste uit jezelf naar boven  laten komen.

Fitness bij Lifestyle Center Laarbeek; een beleving op zich

Fitness bij Lifestyle center Laarbeek is een beleving op zich. Twee zalen boven elkaar en verbonden met een trap. Uitzicht op een mooie groene tuin, waarbij je niet bekeken wordt door voorbijgangers. Moderne apparatuur voor spiertraining en conditie én een uitdagende functionele ruimte waar je met allerlei kleinmateriaal optimaal kunt trainen. We noemen onze functionele zône ook wel eens de apekooi van de fitness. Gewoon omdat je er blij van wordt naast de geweldige workouts die je er kunt doen.

Ervaar het zelf: start nu met Fitness!

Vul hieronder je  gegevens in en druk op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

 

 

Sportschool Lifestyle Center Laarbeek is dé plek voor individueel fitness en Personal Training. Bij Lifestyle Center Laarbeek ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met sporten bij Lifestyle Center Laarbeek!

Nieuws

 • Start je zondag in balans!

  Lees meer
 • Aangepaste openingstijden

  Vrijdag 17-2 open tot 20:30 uur Zaterdag 18-2 open van 8:00 tot 12:30 ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afvallen

  Fit & Slank in 35 minuten

  Word Fit & Slank met het effectieve MILON concept en Smart Fitness/Egym

  Lees meer
 • Groepslessen & Stages Cycling

  Groepslessen & Stages cycling

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 75 groepslessen per week, incl. begeleiding!

  Lees meer
 • Pilates en Yoga

  Body&Mind

  Fysiek maar ook mentaal krachtig

  Lees meer