• Standaard

Teamleden van Lifestyle Center Laarbeek

 

Aniek Verbakel(2)

Aniek Verbakel

Aniek is vanaf 2008 verantwoordelijk voor diverse bar- en receptiewerkzaamheden bij onze club. In 2011 heeft ze haar HAVO diploma behaald aan het Dr. Knippenbergcollege in Helmond. Momenteel studeert Aniek sociale studies in Eindhoven. Je komt Aniek regelmatig tegen tijdens een van de groepslessen of in de fitnessruimte waar ze haar conditie op peil probeert te houden.
Bryan van Leeuwen(1)

Bryan van Leeuwen

In juni 2011 heeft Bryan, na zijn opleiding Sport en Bewegen, zijn fitnesstrainer A diploma behaald. Na zijn stage bij onze club heeft Bryan een vaste aanstelling als fitnessinstructeur gekregen. Daarnaast verzorgt hij Functionele trainingen, Spinning trainingen, XCO, B-Kick, Sportieve Buitenschoolse opvang en Bootcamp. De passie voor fitness en bewegen straalt van hem af en je zult hem dan ook regelmatig treffen in de fitnessruimte voor zijn eigen trainingen.
Carli van de Waarsenburg(1)

Carli van de Waarsenburg

Als coördinator groepslessen en verantwoordelijke voor de Sport-BSO heeft Carli haar plaatsje binnen onze organisatie gevonden. In 2009 is ze afgestudeerd als lerares lichamelijke opvoeding bij Fontys Sporthogeschool te Tilburg. Daarnaast heeft Carli in januari 2013 haar studie Voeding & diëtetiek afgerond. Je zult Carli tijdens de BBB lessen, de Indoor cycling, de Pilates, de zumba®, de bodybalance® de SH-bam® en ook bij de Body Pump® als instructeur tegenkomen. Daarnaast kun je bij haar een afspraak maken voor een voedings- of dieetadvies.
Ellen Manders(1)

Ellen de Brouwer-Manders

Naast haar full-time job als medewerkster kinderdagverblijf is Ellen sinds 2002 (bekend als kleine Ellen) actief als aerobicsinstructrice na het behalen van haar Aerobicstrainer A diploma. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in Kickfun, Indoor cycling en ook heeft ze haar licentie als Body Pump® instructor van Les Mills behaald. Ook tref je haar binnenkort aan bij de XCO® trainingen. Tijdens haar lessen zul je meegenomen worden in een energieboost, want door haar enthousiasme verleg je je eigen grenzen met plezier!
Carolijn Bouw

Carolijn Bouw

Carolijn Bouw is al jaren werkzaam binnen de horeca en is sinds december 2011 te zien in ons sportcentrum als medewerkster van bar en receptie. Naast deze werkzaamheden zal ze zich ook verder gaan verdiepen in de keuken activiteiten wat ze een grote uitdaging vindt. Naast deze baan heeft Carolijn ook haar eigen nagelsalon waarin ze twee dagen in de week werkzaam is, maar de horeca blijft toch wel echt haar ding. Als vrijwilligster is ze te zien bij kindervakantiewerk Hiep-Hoi in Beek en Donk, wat ze met heel veel plezier doe. Je zult Carolijn geregeld terug gaan zien achter de bar.
Ellen Tappel(1)

Ellen Tappel-Verspaget

In 1986 is Ellen afgestudeerd als lerares lichamelijke opvoeding. Maar het onderwijs was niet helemaal wat ze zocht, dus heeft ze al snel de overstap naar de fitnessbranche gemaakt. Sinds 1992 is zij als zelfstandig ondernemer gestart met een sportcentrum. Eerst enkele jaren in Helmond en vanaf maart 1995 tot heden, de trotse eigenaar van Lifestyle Center Laarbeek in Beek en Donk. Naast alle werkzaamheden rondom een dynamisch bedrijf treft u haar nog regelmatig aan tijdens de Indoor Cycling, groepslessen voor ouderen, Pilates, Nordic Walking en Bodybalance®. Gewoon omdat ze het lesgeven niet wil missen! Naast haar drukke werkende bestaan is Ellen getrouwd met John en trotse moeder van twee kinderen. Ellen hoopt u te mogen begroeten bij onze mooie nieuwe club aan de Parklaan in Beek en Donk.
Hans Verbakel(1)

Hans Verbakel

Hans is al jaren een vertrouwd gezicht binnen de sportwereld en al een aantal jaren het gezicht van Lifestyle Center Laarbeek. Als bedrijfsleider houdt hij zich bezig met de dagelijkse gang van zaken van de club. Je treft Hans daarnaast regelmatig aan in de fitnesszaal en ook als Indoor cycling instructeur verzorgt hij enkele trainingen. Hans is gespecialiseerd in fitness met specifieke doelgroepen, fitness en voeding, fitness en gewichtsverlies en is onlangs gestart met de NASM opleiding tot personal training.
Harrie Swinkels

Harrie Swinkels

Harrie is een trouwe gast van het eerste uur. Naast zijn sportieve bezigheden binnen de club vind je hem ook in de turnzaal als trainer. Harrie is werkzaam bij gemeente Helmond maar vindt het een uitdaging om zijn sportieve aard verder uit te dagen en heeft onze club gevraagd hem daarbij te ondersteunen. Inmiddels is hij gecertificeerd Body Pump® instructeur, CXworx trainer en staat hij regelmatig voor een groep.
John Tappel(1)

John Tappel

John is in 1986 afgestudeerd als leraar aan de academie voor lichamelijke opvoeding. Daarna is hij verder gaan studeren als accountant en momenteel is hij een van de 4 directeuren van Schooten Advies, accountants en fiscalisten in Helmond. Omdat hij het sporten niet kan missen geeft hij wekelijks nog enkele Indoor cycling lessen.
 

Miré van de Nieuwenhof

Miré is afgestudeerd psychologe en als zodanig werkzaam in het dagelijkse leven. Maar in haar vrije tijd heeft ze haar passie bij de sport liggen en verzorgd ze wekelijks SH-bam lessen bij onze club.
Lise_2928

Lise van Bokhoven

Lise is sinds januari 2014 werkzaam in onze praktijk, Lifestyle center Laarbeek: FYSIOTHERAPIE. Ze heeft als specialisatie COPD, Orthopedische Revalidatie volgens de 4xT Methode, nek en schouderklachten, revalidatie knie-heup en kan u op het gebied van problemen en blessures omtrent uw beweegapparaat goed helpen op weg naar minder klachten.

In de lijn van goed bewegen is Lise ook opgeleid als pilatesinstructeur en vind u haar veel in de fitnessruimte om u als bezoeker te helpen de oefeningen juist uit te voeren.
Maarten Gilsing(1)

Maarten Gilsing

Na zijn stageperiode (september 2006 tot en met juli 2008) is Maarten in vaste dienst getreden. Je vindt Maarten regelmatig in de fitnessruimte en tijdens de groepslessen. Hij heeft zich gecertificeerd als Spinning instructor en KickFun(B-Kick)docent en Nordic Walking instructor. Ook heeft hij de certificaten XCO®, Body Pump® behaald en is hij personal trainer en NASM opgeleid.
Maike Raaijmakers

Maike Raaijmakers

Maike Raaijmakers, al vanaf haar middelbare schooltijd betrokken bij Lifestyle center Laarbeek. Ze is afgestudeerd aan Fontys Sporthogeschool en is werkzaam als lerares lichamelijke opvoeding in Eindhoven. Daarnaast is ze bezig met haar studie tot Osteopaat. Maike is bij onze club terug te vinden tijdens de XCO® trainingen, de BBB-lessen en ook bij de lessen Pilates.
Marinka van Melis

Marinka van Melis

Marinka van Melis; Sinds September 2010 is zij werkzaam bij onze club als bar/receptiemedewerkster. U kunt haar daar voornamelijk vinden in de ochtenden en op dinsdagavond. In haar vrije tijd gaat ze graag een wedstrijdje tennissen bij LTV. Naast haar werk en hobbie woont Marinka samen met Mike en is zij moeder van twee kinderen, Teun (10) en Pien (8).
Suzan_3038

Susan Lok

Susan is sinds januari 2014 werkzaam bij Lifestyle center Laarbeek en zeker geen nieuwkomer in het vak. Ruim 10 jaar ervaring als indoor cycling instructor, Les mIlls CX worx en Pump instructor en ook op de fitnessvloer (ook in de funxtionzone) zie je haar vaak. Ze heeft veel ervaring met Milon en zal je op een enthousiaste manier helpen je doelen te bereiken. Kortom ze is als een vis in het Lifestyle center Laarbeek water.
Steffie van den Hork

Steffie van den Hork

Steffie van den Hork, heeft gestudeerd aan de Rooi Pannen in Eindhoven (Toerisme/Recreatie). Steffie is gestart met een stage bij onze club en is sinds april 2012 vast bij onze club in dienst. Ze werkt als receptie/barmedewerkster en is daarnaast verantwoordelijk voor de organisatie van kinderfeestjes. Mocht u daar meer informatie over willen kunt u altijd bij haar terecht! In haar vrije tijd traint ze in de fitnessruimte bij Lifestyle center laarbeek of gaat ze een partijtje tennissen bij 't Slotje in Beek en Donk.
Willemien Dekkers

Willemien Dekkers-van de Ven

Willemien is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor de wekelijkse hygiëne en verzorging van de ontvangstruimten. Door haar goede zorgen en samen met de dagelijkse ondersteuning van onze andere medewerkers proberen we de hygiëne en uitstraling van onze club optimaal te houden.
Winny Arossa

Winny Arossa

Winny is moeder van 3 kinderen, Donovan(17), Jamie(12) en Rico( 5mnd) . Dans en sport is haar passie en hier heeft ze 6 jaar geleden ook haar werk van gemaakt in de vorm van het geven van groepslessen. Winny is gecertificeerd instructrice in Body Jam® , Body Combat® Sh'bam® en Zumba®. Winny heeft naast groepslessen ook haar fitnesstrainer A behaald en ook in de fitnessruimte en op ons unieke Milon concept zul je haar regelmatig tegenkomen.  Het lesgeven doet ze met veel plezier vanuit haar hart en ze hoopt iedereen vaak te zien in één van haar lessen!!
 

Patricia Meijs

Patricia is vanaf 1 november 2015 het team binnen de praktijk Fysiotherapie van Lifestyle center Laarbeek komen versterken. Ze is in 2014 afgestudeerd en heeft tot heden veel ervaring opgedaan als fysiotherapeut. Naast algemene fysiotherapie is Patricia gespecialiseerd in COPD, Claudicatio, Nek en schouder problematiek, sportgerelateerde klachten, medical taping, revalidatietraining. Naast haar passie voor de fysiotherapie is Patricia erg actief in de ruitersport en is ze bezig met een studie osteopathie voor paarden.

Coen Pieters

Coen is een ervaren instructeur in sportscholenland. Hij is NASM geschoold voor personal training en kan u begeleiden in het behalen van resultaat. Coen geeft daarnaast lessen in de spinningruimte. Voor de body en mind trainingen kun je ook bij Coen terecht. Hij neemt je mee in een Bodybalance experience van Les Mills en laat je ervaren dat je op een andere wijze kunt inspannen. Coen woont in Helmond en komt dagelijks met de fiets naar het Laarbeekse.

Marjon van der Heijden

Marjon is bij Lifestyle center Laarbeek verantwoordelijk voor de hygiëne. Ze draagt er zorg voor dat de openbare ruimtes er tip top uitzien. Marjon is al jaren trouwe sporter van de club.
 

Christian van Lierop

Sinds 1 september 2015  is Christian verbonden aan Lifestyle center Laarbeek. Hij heeft lange tijd als zelfstandig ondernemer gewerkt in de fitnessbranche en met zijn ervaring draagt ie zijn steentje bij binnen onze club. Christian is naast zijn werk als fitnesstrainer tevens gespecialiseerd Miloncoach en zorgt dat u resultaatgericht en verantwoord kunt trainen. Naast zijn passie voor fitness is Christian tevens opgeleid als fysiotherapeut, maar momenteel daarin niet werkzaam.

 

Nieuws

 • Aangepast open Carnaval 2020

  Vergeet je niet aan te melden voor de groepslessen! Bij 15 deelnemers of meer gaat de les door!

  Lees meer
 • PowerYoga extra uur op donderdagavond 18:45 uur

  Meld je nu aan voor deze heerlijke body&mindles

  Lees meer
Meer nieuws
 • Afvallen

  Fit & Slank in 35 minuten

  Word Fit & Slank bij Lifestyle Center Laarbeek in het hart van Beek en Donk

  Lees meer
 • Groepslessen & Spinning

  Groepslessen & Spinning

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 90 groepslessen per week, incl. begeleiding!

  Lees meer
 • Yoga

  Poweryoga

  Fysiek maar ook mentaal krachtig

  Lees meer
 • Josette van Bekkum

  "Gezelligheid door inspanning te combineren met ontspanning. Zo beleef ik Lifestyle Center Laarbeek."

  Josette van Bekkum
 • Marieke van Boekel- den Burger(32 jaar)

  "Ik ben 19 kg afgevallen"

  Marieke van Boekel- den Burger(32 jaar)
 • "Sandra heeft me laten zien dat afvallen niet moeilijk is!"

  Loes Dekkers(24 jaar)
 • Raymond Verkuijlen

  "fysio is TOP"

  Raymond Verkuijlen
 • Angela Meulendijks

  "Leuke Plek"

  Angela Meulendijks
 • Wendy van der Heijden

  "Sportvasten: Een aanrader voor iedereen die zich weer topfit wil voelen !!!"

  Wendy van der Heijden
 • Sabina Gijsbers

  "Lezing van Ard Schenk over GEZOND OUDER WORDEN heeft mij geïnspireerd!"

  Sabina Gijsbers
 • Arie Ketelaars

  "Een wijze les: Je moet leren luisteren naar het fluisteren van je lichaam. "

  Arie Ketelaars
 • Marie-José Hamelijnck

  "Het is een fijne sportschool waar je goed geholpen wordt!"

  Marie-José Hamelijnck
 • Sandy Jansen

  "Ik kom hier al jaren en dat is een goed teken!"

  Sandy Jansen
 • Maria van den Hoogenhof

  "Voor mij een 10!"

  Maria van den Hoogenhof
 • Toos der Kinderen

  "Geweldig goed team hier!"

  Toos der Kinderen
 • Sabina Gijsbers- van Zandvliet

  "Lifestyle center is een bijzonder fijne en aangename sportschool!"

  Sabina Gijsbers- van Zandvliet
 • Anita Verheijen

  "Er is altijd een reden om WEL te gaan sporten en daarna voel ik me vol energie, fris en fruitig!"

  Anita Verheijen
 • Dielie Theunissen

  "een top sportcentrum waar niet alleen hard getraind maar ook veel gelachen wordt."

  Dielie Theunissen
 • Ricardo Neijts

  "Milon is voor mij de ultieme oplossing om je doelsteling te behalen en heel intensief te trainen op flexibele dagtijden. "

  Ricardo Neijts
 • Mari en Joke Smits

  "Daar wij al meer dan 20 jaar sporten bij Lifestyle center Laarbeek, (vanaf ons vijftigste) zegt veel over onze tevredenheid."

  Mari en Joke Smits
 • "2x per week trainen op de Milon cirkel is voor ons ideaal en heeft onze een nieuwe lifestyle gebracht"

  Nico en Inge Keeman
 • Marielle en Hans

  "Voor ons is Lifestyle center Laarbeek DE sport locatie, waar we altijd veel sportplezier en gezelligheid beleven!"

  Marielle en Hans